Over mij

Van nature ben ik erg visueel ingesteld en hou ik dus van alles wat mooi is. En als het niet mooi is dan wil ik het graag mooi maken. Dit kan uiteraard niet altijd, maar in mijn werk als grafisch ontwerper heb ik daar natuurlijk alle middelen voor om die samen met mijn eigen smaak en die van de opdrachtgever te combineren om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Een resultaat waar zowel opdrachtgever alsook ik tevreden over zijn en blij van worden! 
Ik probeer mijn overtuigingskracht, enthousiasme, drive en streven naar perfectie in te zetten om tot een product te komen waarin dit alles terug te zien is.

Lian

Lian

als reiziger

Reizen is een van mijn passies. Het brengt kleur en een gevoel van rijkdom in mijn leven.
Er is zoveel moois te zien in de wereld en al dat moois inspireert mij weer in mijn werk als grafisch vormgever waardoor elk gemaakt ontwerp als het ware het eindstation is van een unieke mooie reis.

Lian

Lian

als grafisch vormgever

Creatief, gedreven, energiek, hardwerkend, perfectionistisch, accuraat, positief, communicatief, structureel en organisatorisch. Deze eigenschappen toegevoegd aan die van de reiziger en de sportvrouw bieden mij de mogelijkheid om samen met de klant een mooi product te verwezenlijken.

Lian

Lian

als sportvrouw

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven.
Het is een inspannende ontspanning waar ik energie van krijg en het is altijd een uitdaging om jezelf een doel te stellen en dat te bereiken.
De ontstane voldoening geeft positieve energie om ook in mijn werk die uitdaging, doelstelling en voldoening te vinden en te bereiken!